Technologie & Creative concepts

WatchandClick staat voor de nieuwe generatie videosoftware voor: internet, mobiel en televisie. Wij ontwikkelen een derde generatie videosoftware om nieuwe (creatieve) marketing- en reclame concepten te realiseren. Maar WatchandClick is ook toepasbaar op allerlei andere terreinen zoals training, educatie, voorlichting. Kijk en Klik!

WatchandClick voegt een nieuwe en waardevolle dimensie toe aan videocontent. Voor adverteerders, media- en videoproductiebedrijven, omroepen, congresorganisatoren, onderzoeksbureaus enz. is WatchandClick dé manier om video te voorzien van een nieuwe, derde dimensie.

Als digital mediabureau kunnen we samen met partners het hele productietraject voor u invullen:

1. Creatief en interactief concept

2. Video- en filmproductie

3. Integratie met WatchandClick


Op dit moment hebben wij verschillende vacatures. Wil jij ons dynamische bureau komen versterken? Bekijk dan hier onze vacatures.

Video advertising

Onderzoek toont aan dat een WatchandClick-video meer dan 2 keer per kijker wordt be-keken. Per minuut wordt meer dan 4 keer geklikt.

Kortom meer interactie, meer aandacht.

Lees verder »

Softwareontwikkeling

De basis van WatchandClick is een extra onzichtbare laag die boven op de video wordt gelegd. Deze laag kan beschouwd worden als een animatiefilm van knoppen die meebewegen met het onderliggende videobeeld.

Lees verder »

Concepten

Video en online advertisement zijn niet meer weg te denken uit de online communicatie-strategie.

WatchandClick denkt graag mee en kan helpen bij het vertalen naar een creatief concept.